Ecovacs D76 Svart

Ecovacs D76 Svart
2013-04-15
Vikt: 3,4 kg
Höjd: 10 cm
Diameter: 33,5 cm
Ljudnivå: 60 dB
HEPA-filter: Nej
Laddning: Laddningsstation
Laddtid: 3 timmar
Batterikapacitet: 60 min

Mer info om robotdammsugaren Ecovacs D76 Svart

Ecovacs Deebot 76 Svart är en av de mer finessrika robotdammsugarna på marknaden i dagsläget. Den städar precis som sin föregångare Deebot 73 men har fördelen med en automatisk tömning i en kapsel när den har åkt tillbaka till sin laddningsstation.
Kapseln som sitter ovanför laddningsstationen går att ta loss och användas som en extern dammsugare. I väskan man får till enheten så finns flera munstycken och en slang som gör kapseln till en dammsugare. Detta är bra om man vill städa precis som man gör med en vanlig dammsugare. Kapseln är påslös och är enkel att tömma ur.
Lite andra småroliga funktioner är att roboten kan dansa och det går att ladda in musik och tal i ett minneskort som gör att roboten pratar när den stöter på hinder eller ska börja städa.
Funktioner som trappsensor som gör att den inte åker ner för trappor, sidoborstar som städar längs kanterna i rummen och stötskydd som gör att roboten väljer ett annat håll. När robotens batteri håller på att ta slut så åker den automatiskt tillbaka till sin laddningsstation för att ladda upp dom igen. Utrustad med både städschema, olika städprogram och fjärrkontroll. Färgen på roboten är svart!

Se videoklipp om Ecovacs D76 Svart


Fler Robotdammsugare av Ecovacs

Andra Robotdammsugare